Κίνα Πλήρης αντλία θερμότητας λιμνών αναστροφέων κατασκευαστής

Co. εξοπλισμού παγκόσμιων μηχανημάτων δύναμης, ΕΠΕ.

 

 

Επιχειρηματική αξία: Ειλικρίνεια, πρακτικότητα, καινοτομία.

Ειδήσεις

July 21, 2021

Μπορεί η αντλία θερμότητας πηγής αέρα να αντικαταστήσει τον κλιματισμό;

 

Αντλία θερμότητας πηγής αέρα ή παραδοσιακός εγχώριος κλιματισμός, ο οποίος είναι καλύτερος; Εξοικειωνόμαστε πολύ με τον παραδοσιακό οικιακό κλιματισμό, και η αντλία θερμότητας πηγής αέρα είναι καλή ή όχι είναι ερώτηση πολλών ανθρώπων. Ο κύριος λόγος είναι ότι η αντλία θερμότητας πηγής αέρα είναι λιγότερο χρησιμοποιημένη από τις οικογένειες, και οι άνθρωποι έχουν λίγες ευκαιρίες να δοκιμάσουν την επίδραση της αντλίας θερμότητας πηγής αέρα στη σκηνή, τόσοι πολλοί άνθρωποι μπορούν να μην ξέρουν πολύ για την. Έπειτα, θα σας δώσω μια λεπτομερή εισαγωγή των διαφορών και των χαρακτηριστικών της αντλίας θερμότητας πηγής αέρα και του παραδοσιακού οικιακού κλιματισμού.

 

1.The η λειτουργία είναι διαφορετική.

 

Οι αντλίες θερμότητας πηγής αέρα και τα παραδοσιακά κλιματιστικά μηχανήματα, συμπεριλαμβανομένων των κάθετων κλιματιστικών μηχανημάτων και των wall-mounted κλιματιστικών μηχανημάτων έχουν τη λειτουργία και κρύος και θερμός. Αλλά η λειτουργία πυρήνων της αντλίας θερμότητας πηγής αέρα στρέφεται «στη θέρμανση + ψύξη», ενώ ο παραδοσιακός κλιματισμός στρέφεται στην ψύξη, θέρμανση είναι μια βοηθητική λειτουργία.

 

 

2. Η αρχή είναι διαφορετική

 

Η διαφορά μεταξύ της αντλίας θερμότητας πηγής αέρα και του παραδοσιακού κλιματισμού είναι ότι ο τρόπος και είναι διαφορετικός. Η αντλία θερμότητας πηγής αέρα είναι ένα υδάτινο σύστημα, στην αντλία θερμότητας για την ενεργειακή μετατροπή αέρα, με συνέπεια τη θερμότητα και την επίδραση ψύξης. Και ο παραδοσιακός οικιακός κλιματισμός είναι μια μηχανή φθορίου, η αρχή της είναι στην υγρές μετατροπή και τη συμπίεση ψυκτικών ουσιών, και έπειτα σε ένα κράτος χαμηλής θερμοκρασίας στον εξατμιστήρα, και έπειτα μέσω του ανεμιστήρα να στείλει τον κρύο αέρα.

 

3. το κόστος εγκαταστάσεων είναι διαφορετικό

 

Το πλεονέκτημα της αντλίας θερμότητας πηγής αέρα είναι ότι η άνεση θέρμανσης και ψύξης είναι ισχυρή, συγχρόνως σχετικά εκτός από την κατανάλωση ισχύος. Το μειονέκτημα είναι ότι το αρχικό κόστος εγκαταστάσεων είναι σχετικά υψηλό. Ο παραδοσιακός κλιματισμός είναι φτηνός και εύκολο να εγκατασταθεί, το οποίο είναι επίσης η επιλογή πολλών οικογενειακών χρηστών. Αλλά μακροπρόθεσμα, το πραγματικό κόστος της αντλίας θερμότητας πηγής αέρα είναι πραγματικά χαμηλό, ο λόγος είναι πολύ απλός, η ζωή της αντλίας θερμότητας πηγής αέρα μπορεί να φθάσει σε περισσότερο από 30 έτη, ενώ ο παραδοσιακός οικιακός κλιματισμός είναι γενικά μεταξύ 7-10 ετών. Πάρτε μια προσεκτικότερη ματιά στη μηνιαία ηλεκτρική ενέργεια δισεκατομμύριο. Η μέση κατανάλωση ισχύος μιας αντλίας θερμότητας πηγής αέρα είναι λιγότερο από δύο - πέμπτα αυτό ενός παραδοσιακού κλιματιστικού μηχανήματος. Κατά τη διάρκεια ενός έτους, μια αντλία θερμότητας πηγής αέρα μπορεί πολύ να σώσει τις περιττές δαπάνες.

 

 

4.cold και η θερμή επίδραση είναι διαφορετική

 

Η αντλία θερμότητας πηγής αέρα λόγω της χρήσης της θέρμανσης από το κατώτατο σημείο του σχεδίου, χωρίς την ανάγκη να τοποθετηθούν οι ακριβοί σωλήνες θέρμανσης, μπορεί επίσης να αισθανθεί την άνετη θέρμανση. Και ο παραδοσιακός οικιακός κλιματισμός, εάν είναι χωρισμένος ή κεντρικός κλιματισμός, επίδραση θέρμανσης δεν είναι καλός. Επιπλέον, η θέρμανση κλιματισμού φυσά τον τύπο ζεστού αέρα, θερμική επέκταση και η συστολή της αιτίας, ο εσωτερικός κρύος αέρας που βυθίζει, τα πόδια είναι συχνά κρύος αέρας, με συνέπεια το φυσώντας ζεστό αέρα κλιματισμού, μπορεί μόνο να αιωρηθεί στο κεφάλι, δεν μπορεί να πάει κάτω στα πόδια. Στεμένος στο πάτωμα, δεν αισθάνεται τόσο θερμό.

 

 

5: ο τρόπος εγκαταστάσεων είναι διαφορετικός

 

Η αντλία θερμότητας πηγής αέρα είναι ένα είδος εξοπλισμού θέρμανσης στο καταφύγιο, μέσω του σωλήνα θέρμανσης πατωμάτων και ο κρεμώντας υπερυψωμένος δίσκος, η θέρμανση και η ψύξη εγκαθίστανται σε μια πολύ κρυμμένη θέση, και όμορφη και σώζουν το διάστημα. Και ο οικιακός κλιματισμός πρέπει να καταλάβει το διάστημα τοίχων ή εδάφους, που έχει επιπτώσεις στο γενικούς προγραμματισμό και την επίδραση σχεδίου.

 

 

Επομένως, προκειμένου να επιτευχθούν καλύτερα να δροσίσει και να θερμάνει του σπιτιού, η αντλία θερμότητας πηγής αέρα είναι απολύτως η καλύτερη επιλογή σας!

 

Στοιχεία επικοινωνίας