Κίνα Πλήρης αντλία θερμότητας λιμνών αναστροφέων κατασκευαστής

Co. εξοπλισμού παγκόσμιων μηχανημάτων δύναμης, ΕΠΕ.

 

 

Επιχειρηματική αξία: Ειλικρίνεια, πρακτικότητα, καινοτομία.

Ειδήσεις

July 12, 2021

Θα έπρεπε μια αντλία θερμότητας να αφεθεί όλη την ώρα;

Πόσο καιρό είναι ο πιό κατάλληλος χρόνος για την αντλία θερμότητας πηγής αέρα που ξεκινά και που τρέχει κάθε μέρα;

 

 

 

Για πολλούς νέους χρήστες των αντλιών θερμότητας πηγής αέρα, πόσο καιρό ο χρόνος ξεκινήματος είναι κατάλληλος είναι ένα σχετικά μπλεγμένο ζήτημα. Πολλοί νέοι χρήστες σκέφτονται ότι μπορούν να ικανοποιήσουν την απαίτηση ζεστού νερού ή θερμότητας και μπορούν να ανοιχτούν για 24 ώρες, έτσι ώστε η μονάδα αντλιών θερμότητας παράγει μια θερμότητα μεγάλου ποσού και η επιλογή μονάδων είναι μικρή, η αρχική επένδυση είναι επίσης μικρός, είναι αυτό πραγματικά η περίπτωση;

 

 

Μέσω των πραγματικών δοκιμών, υπό τον όρο της σταθερής δύναμης εισαγωγής, η παραγωγή θερμότητας των αλλαγών μονάδων με την περιβαλλοντική θερμοκρασία και τη θερμοκρασία του νερού εξόδου. Με την παράταση του χρόνου ξεκινήματος, η παραγωγή θερμότητας μπορεί να αυξηθεί θεωρητικά, αλλά αυτό θα αυξήσει την αποτυχία της μονάδας μακροπρόθεσμα. Ζωή ποσοστού και υπηρεσιών. Συνιστάται ο λειτουργών χρόνος της αντλίας θερμότητας πηγής αέρα να είναι μέσα σε 15 ώρες ημερησίως, ώστε να εξασφαλιστούν η κανονική λειτουργία της μονάδας και η ζωή υπηρεσιών της μονάδας, και να μειωθεί ο κίνδυνος αποτυχίας μονάδων που έχει επιπτώσεις στην επίδραση και την επανεπένδυση χρήσης του χρήστη.

 

 

 

Έτσι, ποια είναι τα προβλήματα όταν ανοίγεται για πολύ καιρό η αντλία θερμότητας πηγής αέρα;

 

1.Increasing αποτυχίες μονάδων. Η αντλία θερμότητας πηγής αέρα είναι ένα ηλεκτρικό τμήμα εξοικονόμησης ενέργειας. Μέσω της εισαγωγής της ηλεκτρικής ενέργειας, ο συμπιεστής οδηγείται για να λειτουργήσει, και οι ροές αέρα μέσω του ανταλλάκτη θερμότητας πτερυγίων μέσω των λεπίδων μηχανών, έτσι ώστε η χαμηλής θερμοκρασίας ψυκτική ουσία μπορεί να απορροφήσει τη θερμότητα στον αέρα για να παραγάγει τη θερμότητα Η αρχή μπορεί να συρθεί που εάν ο συμπιεστής και η εργασία μηχανών για πολύ καιρό, αυτό είναι εύκολο να προκαλεσθούν τα προβλήματα όπως η θέρμανση της σπείρας και η σκλήρυνση του κυκλώματος. Επομένως, η πιθανότητα το συμπιεστή και τη μηχανή αυξάνεται όταν ανοίγονται για πολύ καιρό ο συμπιεστής και η μηχανή.

 

 

2. Κοντύντε τη ζωή υπηρεσιών της μονάδας. Η ζωή της αντλίας θερμότητας πηγής αέρα είναι γενικά 15 έτη. Η μακροπρόθεσμη λειτουργία μπορεί εύκολα να προκαλέσει τις αποτυχίες ή τη θραύση των διάφορων συστατικών. Τέτοια συχνή συντήρηση μπορεί εύκολα να κοντύνει τη ζωή υπηρεσιών της μονάδας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας