Κίνα Πλήρης αντλία θερμότητας λιμνών αναστροφέων κατασκευαστής

Co. εξοπλισμού παγκόσμιων μηχανημάτων δύναμης, ΕΠΕ.

 

 

Επιχειρηματική αξία: Ειλικρίνεια, πρακτικότητα, καινοτομία.

Ειδήσεις

July 21, 2021

Θερμά συγχάρετε στην επίσημη υπογραφή του προγράμματος του παγκόσμιου (Huizhou) βιομηχανικού πάρκου δύναμης!

 

Στις 8 Ιουλίου 2021, η κυβέρνηση των ανθρώπων της πόλης Yuanzhou Huizhou υπέγραψε επίσημα μια σύμβαση με το παγκόσμιο απόθεμα δύναμης -- το πρόγραμμα του βιομηχανικού πάρκου παγκόσμιων αποθεμάτων δύναμης (Huizhou) προωθήθηκε επίσημα σε Huizhou.

 

 

Οι σχετικοί ηγέτες της κυβέρνησης των πόλης ανθρώπων Yuanzhou και του γενικού διευθυντή του παγκόσμιου λι Xianghong δύναμης παρευρέθηκαν στη τελετή υπογραφής για να βεβαιώσουν μια άλλη σημαντική στιγμή στη αναπτυξιακή διαδικασία του κόσμου δύναμης!

 

 

 

Σύμφωνα με το σχέδιο, το πρόγραμμα παγκόσμιων (huizhou) βιομηχανικών πάρκων δύναμης θα χτίσει στον αέρα για τον πυρήνα, καθορισμένη έρευνα και η ανάπτυξη, παραγωγή, διοικητικές μέριμνες, ολοκλήρωση πωλήσεων της περιεκτικής βάσης, είναι κυρίως αρμόδια για την πηγή παγκόσμιου αέρα δύναμης πέντε κατηγορίες - η πηγή αέρα, κεντρικός κλιματισμός, η λάσπη που ξεραίνει, ξήρανση αντλιών θερμότητας, κρύα αλυσίδα, αναμένεται για να συμπληρώσει συνολικά την επένδυση 500 εκατομμυρίων.

 

Σαν σημαντικό μέτρο για να προωθηθεί περαιτέρω η μελλοντική ανάπτυξη του κόσμου δύναμης, η επιλογή της βάσης παραγωγής που εγκαθίσταται σε Huizhou είναι αυτή τη φορά συμβάλλουσα για να τελειοποιήσει και να ισορροπήσει το σχεδιάγραμμα παραγωγής και ανάπτυξης του κόσμου δύναμης στο μέλλον, το οποίο θα εγχύσει την ξεχυμένος σαν θάλασσα δύναμη να επεκταθεί το μερίδιο παγκόσμιας αγοράς δύναμης στον τομέα της ενέργειας αέρα και να ενισχυθεί η δυνατότητα και η ανταγωνιστικότητα παγκόσμιας καινοτομίας δύναμης.

 

 

 

Στη τελετή υπογραφής, ο κ. Li Xianghong, γενικός διευθυντής Κόσμος δύναμης, εν λόγω, «η κατασκευή της νέας βάσης παραγωγής είναι μια σημαντική στρατηγική επέκταση για τη μελλοντική ανάπτυξη Κόσμος δύναμης. Από την καθιέρωσή του το 2004,Κόσμος δύναμης ήταν δεσμευμένος να συμβάλει τη δύναμή του στην προστασίας παγκόσμιων αιτία οικολογικής και του περιβάλλοντος και να προωθήσει τη βιώσιμη ανάπτυξη του κόσμου. Στο μέλλον, Κόσμος δύναμης θα συνεχίσει να βελτιώνει την τεχνολογία παραγωγής, να βελτιστοποιήσει την ποιότητα των προϊόντων, να φέρει περισσότερη ενέργεια -, τα ασφαλών και άνετων αέρα πηγής θερμότητας αντλιών προϊόντα αποταμίευσης, προστασίας του περιβάλλοντος για τους χρήστες, συγχρόνως, συνεχίζουν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της πράσινης οικολογίας στον κόσμο!»

 

Στοιχεία επικοινωνίας