Κίνα Πλήρης αντλία θερμότητας λιμνών αναστροφέων κατασκευαστής

Co. εξοπλισμού παγκόσμιων μηχανημάτων δύναμης, ΕΠΕ.

 

 

Επιχειρηματική αξία: Ειλικρίνεια, πρακτικότητα, καινοτομία.

Ειδήσεις

July 12, 2021

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των αντλιών θερμότητας πηγής αέρα αναστροφέων έναντι της σταθερής αντλίας θερμότητας συχνότητας;

 

Με τη δυναμική προώθηση της έννοιας «της ενέργειας - η αποταμίευση και η προστασία του περιβάλλοντος» σε διάφορες χώρες, όλο και περισσότεροι καταναλωτές δίνουν προσοχή στα προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας. Συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά «της ασφάλειας, της προστασίας του περιβάλλοντος, και της ενέργειας - η αποταμίευση», εισάγει βαθμιαία τις ζωές των ανθρώπων. Με την πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας, η αντλία θερμότητας πηγής αέρα έχει αλλάξει από την αρχική σταθερή συχνότητα στην τρέχουσα αντλία θερμότητας πηγής αέρα αναστροφέων. Έτσι, ποια είναι η διαφορά μεταξύ των δύο; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των αντλιών θερμότητας πηγής αέρα αναστροφέων έναντι της σταθερής αντλίας θερμότητας συχνότητας;

 

 

 

1.The η αντλία θερμότητας πηγής αέρα αναστροφέων είναι διαφορετική από τη σταθερή ενέργεια συχνότητας - αποταμίευση.

 

Δεδομένου ότι η λειτουργούσα ταχύτητα του fixed-frequency συμπιεστή αντλιών θερμότητας πηγής αέρα καθορίζεται, εάν η θερμοκρασία είναι πάρα πολύ υψηλή ή πάρα πολύ χαμηλή, το συμπιεστή μπορεί μόνο με διακοπές πάλι από την ανθρώπινη λειτουργία, και όταν αντιμετωπίζει ο συμπιεστής τις ηλεκτρικές αποτυχίες όπως η ασταθής τάση, ο συμπιεστής να γυρίσει που θα σταματήσει. Τέτοια συχνά κλεισίματα και καινούρια ξεκινήματα θα καταναλώσουν πολλή ηλεκτρική ενέργεια και θα μειώσουν πολύ τη ζωή του συμπιεστή και η αντλία θερμότητας πηγής αέρα μεταβλητός-συχνότητας μπορεί να ρυθμίσει τη λειτουργούσα ταχύτητα του συμπιεστή ανά πάσα στιγμή, και ο συμπιεστής δεν θα ανοιχτεί συχνά, ο οποίος είναι πολύ λιγότερο αυτό μειώνει την απώλεια δύναμης που προκαλείται από τα συχνά κλεισίματα και τα καινούρια ξεκινήματα.

 

 

 

2. Η τάση εργασίας των δύο είναι διαφορετική.

 

Η συχνότητα εργασίας του συμπιεστή της σταθερής αντλίας θερμότητας πηγής αέρα συχνότητας είναι αμετάβλητη, και μπορεί μόνο να χρησιμοποιηθεί κάτω από τη διευκρινισμένη τάση, δηλ., η εθνική τάση οικιακού πλέγματος (220V/50HZ). Η τάση είναι υψηλή ή χαμηλή και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενώ η πηγή αέρα αναστροφέων η αντλία θερμότητας μπορεί να λειτουργήσει κάτω από μια ευρεία σειρά τάσης 130~280V, με τις απαιτήσεις χαμηλότερης τάσης και την ισχυρότερη δυνατότητα εφαρμογής.

 

 

 

3.The η ταχύτητα ρύθμισης θερμοκρασίας των δύο είναι διαφορετική.

 

Η σταθερή αντλία θερμότητας πηγής αέρα συχνότητας μπορεί μόνο να λειτουργήσει σε μια σταθερή συχνότητα, και η ταχύτητα ρύθμισης θερμοκρασίας είναι σχετικά αργή όταν αρχίζει ενώ η αντλία θερμότητας πηγής αέρα αναστροφέων λειτουργεί σε μια σχετικά υψηλή συχνότητα αφότου αρχίζει, και θα ανέλθει σύντομα στην καθορισμένη θερμοκρασία, και θα μειώσει έπειτα τη λειτουργούσα συχνότητα για να διατηρήσει την εσωτερική θερμοκρασία.

 

4.The ο μεταβλητός αέρας συχνότητας μπορεί καλύτερα να προσαρμοστεί στο περιβάλλον χαμηλής θερμοκρασίας.

 

Έναντι της σταθερής αντλίας θερμότητας πηγής αέρα συχνότητας, η αντλία θερμότητας πηγής αέρα αναστροφέων έχει έναν πρόσθετο μετατροπέα συχνότητας. Αυτός ο μετατροπέας συχνότητας είναι μια αντλία θερμότητας πηγής αέρα που μπορεί αυτόματα να ρυθμίσει τη λειτουργούσα συχνότητα συμπιεστών σύμφωνα με την περιβαλλοντική θερμοκρασία. Όταν οι ανάγκες μονάδων που ξεπαγώνουν, η πηγή αέρα μετατροπής συχνότητας θα χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία υψηλής συχνότητας, ο χρόνος ξεπαγώματος μειώνεται πολύ, με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας την αποδοτικότητα θέρμανσης.

 

Τα ανωτέρω είναι μια εισαγωγή «ποια είναι τα πλεονεκτήματα των αντλιών θερμότητας πηγής αέρα αναστροφέων έναντι των σταθερών αντλιών θερμότητας πηγής αέρα συχνότητας». Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την κατάλληλη αντλία θερμότητας πηγής αέρα σύμφωνα με τους όρους τους.

 
Στοιχεία επικοινωνίας