Κίνα Πλήρης αντλία θερμότητας λιμνών αναστροφέων κατασκευαστής

Co. εξοπλισμού παγκόσμιων μηχανημάτων δύναμης, ΕΠΕ.

 

 

Επιχειρηματική αξία: Ειλικρίνεια, πρακτικότητα, καινοτομία.

Ειδήσεις

July 5, 2021

Win-win! 2021 ο τεχνικός σταθμός διάσκεψη-Hebei κατάρτισης παγκόσμιας επένδυσης δύναμης ήταν μια πλήρης επιτυχία!

 

Μετά από την επιτυχή επιτυχία της διάσκεψης προώθησης του παγκόσμιου Πεκίνου δύναμης στις 11 Μαΐου 2021. Στις 22 Μαΐου, το τεχνικό κατάρτισης επένδυσης δύναμης του 2021 σιδηροδρομικών σταθμών διάσκεψη-Hebei ξενοδοχείο ανοίξεων Dawu καυτό ανήγγειλε επίσης μέσα το άνοιγμα. Οι εκατοντάδες των διανομέων και των πιθανών διανομέων συμμετείχαν στη συνεδρίαση όπως έχει προγραμματιστεί. Το ακροατήριο ήταν πλήρες, εκφράζοντας την υποστήριξη και την επιβεβαίωσή τους ενέργειας παγκόσμιου αέρα δύναμης με τις πρακτικές ενέργειες.

 

 

 

 

Σε αυτήν την τεχνική εκπαιδευτική συνεδρίαση της προώθησης των επενδύσεων, ο γενικός διευθυντής του κόσμου δύναμης έδωσε αρχικά μια συνοπτική εισαγωγή στην ιστορία παγκόσμιας αύξησης δύναμης, και μοιράστηκε τη θέση ανάπτυξης και τις μελλοντικές προοπτικές της βιομηχανίας αντλιών ενεργειακής θερμότητας αέρα με τους συμμετέχοντες εμπόρους από την άποψη της τεχνικής κατάρτισης, που διδάσκει από έναν τεχνικό κύριο μηχανικό με την πλούσια πρακτική εμπειρία, μέσω της συστηματικής κατάρτισης, από τη γνώση ενεργειακών προϊόντων αέρα, στην επαγγελματική θεωρητική γνώση εγκαταστάσεων, στις συγκεκριμένες τεχνικές πρακτικές δεξιότητες, παρουσιάζεται στους εμπόρους κατά τρόπο ολικό και πολλαπλής στάθμης. Μια τεχνική γιορτή.

 

 

 

 

Επιπλέον, οι αντιπρόσωποι των σημαντικών εμπόρων ήρθαν στο στάδιο να βοηθήσουν και να μοιραστούν τη σύνοδο. Αυτή η συνεδρίαση όχι μόνο ενίσχυσε την κυριότητα των εμπόρων της επαγγελματικής τεχνολογίας των προϊόντων αντλιών αέρας-ενεργειακής θερμότητας, αλλά και ενίσχυσε την κατανόηση των εμπόρων της αγοράς, η οποία είναι πιό συμβάλλουσα στη μελλοντική ανάπτυξη αγοράς.

Στο τέλος της συνεδρίασης, με την ανακοίνωση της πολιτικής επένδυσης, οι ενδιαφερόμενοι έμποροι επωφελήθηκαν της ευκαιρίας, και υπήρξε ένα κύμα της υπογραφής του ενθουσιασμού επίτόπου. Σαν κύριο εμπορικό σήμα τη σε ολόκληρη ενεργειακή βιομηχανία αέρα, ο κόσμος δύναμης έχει δημιουργήσει πολλά υψηλής ποιότητας προγράμματα όπως η θέρμανση και το ζεστό νερό. Το πεδίο υπηρεσιών του καλύπτει τα σχολεία, τα ξενοδοχεία, τα νοσοκομεία, τις μονάδες, τα εργοστάσια και τις επιχειρήσεις, τους τόπους συναντήσεως ψυχαγωγίας, τις κατοικημένες βίλες, κ.λπ., που οδηγεί την αγορά ενέργειας αέρα με τη δύναμή του. Αυτή η τεχνική διάσκεψη κατάρτισης προώθησης των επενδύσεων Hebei έχει ενθαρρύνει πολύ το ηθικό στην αγορά Hebei, και την πολύ ενισχυμένη εμπιστοσύνη των εμπόρων Hebei στη συνεχή λειτουργία της ενέργειας παγκόσμιου αέρα δύναμης. Στο μέλλον, ο κόσμος δύναμης θα συνεχίσει να παρέχει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και οι τακτικές υπηρεσίες, ενεργά έμποροι βοήθειας βελτιώνουν τα πρότυπά τους, οδηγούν τους εμπόρους για να μεγαλώσουν, να κρατήσουν με το ρυθμό της βιομηχανίας έγκαιρης, των εμπόρων συνοδειών, και να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα στον ανταγωνισμό αγοράς το 2021. Επίτευγμα.

Στοιχεία επικοινωνίας